KemBang, PerkemBanGan, MengemBaNgKAN, DIkembaNGkaN.. ^___^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 4, 2011

A new me????

Bismillahirrahmanirrahim....

Dah lama tak jejak blog nie kan.. Sebenarnya mummy ader, cuma skarang nie rajin blogwalking jer.. Minat follow story mory blog yang mummy follow.. Ader idea nak tulis tapi tangan nie tah naper malas jer nak tekan keyboard..Kan best kalau idea aper2 yang kuar kat dalam otak nie leh link terus kat keyboard trus masuk jer entri.. Hehehe.. Not possible kan?? Yer la.. dengan dunia zaman kita yang serba canggih nie memang tak mustahil pe???

Sejak dua menjak nie Alhamdulillah, dengan berakhirnya bulan Rejab yang mulia, selama sebulan tue rasa macam lama jer mummy lalui.. Bukan aper.. Macam-macam yang berlaku masa sebulan tu yang membuat mummy lebih banyak bermuhasabah diri, cuba dekatkan diri kepada yang Maha Kuasa.. Tau la iblis nie memang sejak zaman Adam lagi akan cuba menyesatkan kita dari jalan yang benar kan.. Kira Alhamdulillah la mummy sempat disedarkan oleh Yang Maha Kuasa tentang kuasa ciptaan-Nya.. Terasa aman dan syahdu setelah sekian lama mummy lalai mengerjakan suruhan-Nya.. Ya Allah, mudah-mudahan dengan hidayah petunjuk-Nya, rasa kecintaan mummy terhadap agama-Nya dapat kekal dalam diri mummy dan patuh dengan suruhan-Nya dan dijauhi daripada hasutan iblis dan syaitan... AMIN AMIN...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...