KemBang, PerkemBanGan, MengemBaNgKAN, DIkembaNGkaN.. ^___^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA !




Untuk menyahut sifu kita, Mr. Ben dalam post latest dia, mummy pun ikut jer.. Tak salah pun kan kan..??? Tarikh tutup 5/4/ 2011 jam 5ptg!
 JOM LAYANNNNNNNNNNNNNNN........................

20 comments:

  1. kak!! letak header abg ben sekali..hehe..

    hi kak..maysarah sehat? sume kat tawau tu sehat?waa rindu nak pg sane lg!!

    ReplyDelete
  2. Alrite.. Dah.. Hehehe.. Thankz for the info.. Maysarah macam tu juga.. Sihat juga.. Cuma alergik dia tu x sembuh-sembuh lagie.. Msa cik cleo dtg sana xder lagie penyakit tue.. baru tahun nie jer kuar sakit dia.. Skrng nie pntang makan jer.. Kena ajar dia jadi vegetarian.. Hehehe... Bila lagie nak grouping dtg cnie..?? Masa dtg cnie ari tue sorry x dpt layan sgt sbb masa tu meroyan morning sickness smpai masuk hospital.. Insya Allah kalau dtg cnie lagie akak leh introduce pergi wat aktiviti ekstreme kat KK.. Rafting ker, daki gunung kinabalu ker..

    ReplyDelete
  3. Singgah sini :D ...GeGaR Blog 1 Ribu !!!

    ReplyDelete
  4. gegar dari kumpulan 5 . yeahhhh ! hahaha .

    ReplyDelete
  5. Hehehe.. Samer la Nazurah.. Kumpulan 5 juga, carta ke-63.. Hehe.. Kita tunggu soalan dr Abg Ben k!! Sila-sila la join blog kita yg x seberapa nie yer.. Still in learning process.. Makasih..

    ReplyDelete
  6. Datang ziarah n folo ahli kumpulan 5!! :D

    Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
    Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

    ReplyDelete
  7. saya pun dari kumpulan 5 jugakkk :)

    ReplyDelete
  8. gegar gegar kat sini dari team 5!
    follow sekali.
    ;)

    ReplyDelete
  9. splashh splashh !~ yeahh ck naik jet ski dr blog abg ben ni *sila jgn pcaya ttg jet ski*, salam perkenalan ! :D mai dtg blog ck pulak ye, dtg naik jet taw, lagi laju :D

    ReplyDelete
  10. singgah dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam gegar dr kumpulan 5!!
    jemput singgah ke blog saya!!
    http://alkisahfirdaus.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. wen dtg dari kumpulan 5 nak polo dan men terjah semua 100 blog dalam 1 kumpulan dan klik2 iklan dalm blog. jom ramai2...

    ReplyDelete
  13. menggegarkan sini..
    saya dari kumpulan 5 juga.. \(^_^)/
    jom lawat blog saya..
    http://budingyun.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Salam Gegar! Jemputla ke teratak saya..

    i follow u..:)

    ReplyDelete
  15. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. misi menggegar dan follow blog ini :)

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-1.html

    ReplyDelete
  17. salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. saya singgah dan follow blog awak.. ada masa, mai la singgah dan follow skali blog saya ek..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...